Wednesday, December 30, 2009

Hatimah & Lan

Pakaian- Kebaya Gaun
Material/Warna- Lace Coklat Gold
P/s -Gambar sebelum lihat Posting "Pernikahan Hatimah & Lan"  click sini

Hatimah


Bersanding

At Lobby dewan
Hatimah&Lan www.tips-fb.com

Monday, December 28, 2009

Wedding Hatimah & Lan Feat Halimah & Saiful.

Lokasi - Dewan Komuniti Gombak Kuala Lumpur.

Salam..Mcm biasa la eh,Wiwintouch up kan gambar pelamin je la dulu...
Gambar pengantin kemudian la..

www.tips-fb.com

Friday, December 25, 2009

Nadia & Ajin Nikah.

Salam..utk posting kali ini Wiwintouch nak focus pd make Up &baju Nikah..Mesti la ehk..coz baju ni kak Wiwin yg design..hehehehe..so ape tunggu lg..klau nak tempah baju nikah tu,cepat2 la antar eh..
Sebelum
Feat Sasqia
Nikah
Nikah
NIkah-D masjid www.tips-fb.com

Sunday, December 20, 2009

Majlis Perkahwinan Nadia & Ajin.

Lokasi- Bukit Beruang (Nikah)
Dewan MITC Melaka (Persandingan)

Assalamualaikum, untuk posting  kali ini,saya post kan gambar pelamin saje dahulu sebab gambar lain still lagi dlm proses..So layan je la gambar yg ade dulu eh..hehehe..layaaaannn..
www.tips-fb.com

Friday, December 18, 2009

Salam Maal Hijrah 1431H

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430 Hijrah kepada semua umat Islam daripada Wiwintouch. Mari kita bermuhasabah kembali apa yang telah kita lakukan sepanjang tahun yang lalu. Semoga tahun baru ini akan membawa perubahan yang lebih baik kepada diri kita

Maal Hijrah 1431
www.tips-fb.com

Saturday, December 12, 2009

New Lace Collection

Warna - Kelabu Silver

Jahitan Manik- Penuh (heavy beaded) Silver

Kelabu Silver

Beaded Silver www.tips-fb.com

New Lace Collection

Warna - Putih

Jahitan Manik- Penuh (heavy beaded) Gold & White

Baju pesandingan gabungan dr Kebaya & Gaun ini di reka dr lace yg berkualiti.Sesuai bg bakal mempelai yg meminati gabungan tradisional dan moden.

Quality Lace

White Lace

Gold & white Beaded www.tips-fb.com

Monday, December 7, 2009

Majlis Perkahwinan Siti Aishah

Lokasi - Semabok Melaka


Sebelum

Nikah

With Husband Nikah

Persandingan

Pelamin www.tips-fb.com

Monday, November 30, 2009

Majlis Pernikahan Hatimah & Lan

Lokasi-Gombak Kuala Lumpur


Pernikahan

Hatimah & Lan
Mini Pelamin
Mini Pelamin

www.tips-fb.com

Friday, November 27, 2009

Salam Aidil Adha 1430H

Saya sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha pd semua pengunjung & pelanggan Wiwintouch. Marilah sama-sama kita menghayati falsafah korban dengan sebaik baiknya. Semoga amalan kita diterima dan DiRahmati Allah. Amin. www.tips-fb.com

Monday, November 23, 2009

Perkahwinan Liza & Azam

Lokasi - Taman Maju ,Jasin Melaka
  • Terima kasih pada Liza & suami kerana memberi kepercayaan kpd Wiwintouch bg merealisasikan hari perkahwinan anda.Tidak lupa juga pd semua ahli keluarga anda dengan layanan yg baik dan mesra pd kami...
  • Wiwintouch mengucapkan selamat pengantin baru & berbahagia ke akhir hayat.
Pd semua pengunjung Wiwintouch,enjoy the picture..Layaaaannn..Wassalam.


Pernikahan

Peace

Makan Beradap

Persandingan

Pelamin www.tips-fb.com

Saturday, November 21, 2009

Thursday, November 12, 2009

My Lace collection.

PutihHeavy beadedLace
Baju bagi majlis pernikahan. Sesuai juga bagi majlis persandingan.

Jahitan manik - Penuh

P/s - Juga boleh di gayakan bersama tudung. Baju anak dlm & tudung juga disediakan 1set. www.tips-fb.com

Monday, November 9, 2009

New Collection



Jenis Baju - Kebaya Gaun

Warna - Maroon

Baju pesandingan gabungan dr Kebaya & Gaun ini di reka dr lace yg berkualiti.Sesuai bg bakal mempelai yg meminati gabungan tradisional dan moden.

Jahitan Manik-Penuh


P/S-jJuga boleh di pakai bg bakal mempelai yg bertudung. www.tips-fb.com

Sunday, November 8, 2009

Tempahan Baju Nikah..

Salam.. PEMBERITAHUAN..
  • Kepada semua pelanggan yg dihormati,Wiwintouch juga menerima tempahan baju nikah (lelaki & Perempuan)
  • Harga - Bergantung pada design / Jahitan Manik.

*Juga disediakan perkhidmatan SEWA Baju Nikah.

Contoh2 baju nikah di Wiwintouch :-

P/S-Byak lg koleksi baju di kedai kami.klau berminat nak ke kedai,just contact akak dulu ye..

www.tips-fb.com

Sunday, November 1, 2009

Azizul & Hanah

Lokasi-Bukit Baru Melaka

Berarak





www.tips-fb.com