Wednesday, December 30, 2009

Hatimah & Lan

Pakaian- Kebaya Gaun
Material/Warna- Lace Coklat Gold
P/s -Gambar sebelum lihat Posting "Pernikahan Hatimah & Lan"  click sini

Hatimah


Bersanding

At Lobby dewan
Hatimah&Lan www.tips-fb.com

Monday, December 28, 2009

Wedding Hatimah & Lan Feat Halimah & Saiful.

Lokasi - Dewan Komuniti Gombak Kuala Lumpur.

Salam..Mcm biasa la eh,Wiwintouch up kan gambar pelamin je la dulu...
Gambar pengantin kemudian la..

www.tips-fb.com

Friday, December 25, 2009

Nadia & Ajin Nikah.

Salam..utk posting kali ini Wiwintouch nak focus pd make Up &baju Nikah..Mesti la ehk..coz baju ni kak Wiwin yg design..hehehehe..so ape tunggu lg..klau nak tempah baju nikah tu,cepat2 la antar eh..
Sebelum
Feat Sasqia
Nikah
Nikah
NIkah-D masjid www.tips-fb.com

Sunday, December 20, 2009

Majlis Perkahwinan Nadia & Ajin.

Lokasi- Bukit Beruang (Nikah)
Dewan MITC Melaka (Persandingan)

Assalamualaikum, untuk posting  kali ini,saya post kan gambar pelamin saje dahulu sebab gambar lain still lagi dlm proses..So layan je la gambar yg ade dulu eh..hehehe..layaaaannn..
www.tips-fb.com

Friday, December 18, 2009

Salam Maal Hijrah 1431H

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430 Hijrah kepada semua umat Islam daripada Wiwintouch. Mari kita bermuhasabah kembali apa yang telah kita lakukan sepanjang tahun yang lalu. Semoga tahun baru ini akan membawa perubahan yang lebih baik kepada diri kita

Maal Hijrah 1431
www.tips-fb.com

Saturday, December 12, 2009

New Lace Collection

Warna - Kelabu Silver

Jahitan Manik- Penuh (heavy beaded) Silver

Kelabu Silver

Beaded Silver www.tips-fb.com

New Lace Collection

Warna - Putih

Jahitan Manik- Penuh (heavy beaded) Gold & White

Baju pesandingan gabungan dr Kebaya & Gaun ini di reka dr lace yg berkualiti.Sesuai bg bakal mempelai yg meminati gabungan tradisional dan moden.

Quality Lace

White Lace

Gold & white Beaded www.tips-fb.com

Monday, December 7, 2009

Majlis Perkahwinan Siti Aishah

Lokasi - Semabok Melaka


Sebelum

Nikah

With Husband Nikah

Persandingan

Pelamin www.tips-fb.com