About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Profesional make up,designer busana perkahwinan & dekorasi dr wiwin.Dapatkan sentuhan dan kepakaran Wiwintouch di hari istimewa anda, hubungi kami di talian 019- 6591253. Email wiwintouch@yahoo.com Alamat Butik :- C01 Peringgit Point 75320 Melaka [Sila buat temujanji sebelum datang ke butik kami]

Sunday, September 26, 2010

Mini Pelamin Pernikahan.

Coming Soon!!
Booking Tarikh anda sekarang.

Mini Pelamin, www.tips-fb.com

13 comments:

mdmcalypso said...

cantik...rasa nak naik sekali lagi...

eliyana said...

salam kak wiwin, klu nk sewa pelamin ni je, brape ye???please provide ur quot to idzliya17@yahoo.com

Rin said...

boleh tak emailkan ke saya price untuk sewa pelamin ni je... kellyshiro@yahoo.com

Rin said...

boleh tak kasi price tuk sewa pelamin ni.. kellyshiro@yahoo.com

aNa LiEyA said...

akk price pelamin ni berapa ye..email kat saya ana7411_lieya@yahoo.com

nurul said...

salam.. nk tau price mini pelamin ni.. simple n cntik sgt.. ainhambali@gmail.com

Sofia said...

suke sgt pelamin ni.boleh tolong bagi price die?untuk pelamin sahaja.hazlieza@gmail.com.

meera said...

kak wiwin, berapa price utk mini pelamin ni? please email saya - amirahmarhad@gmail.com

ndrbh said...

nie brp yer, email me : nadyra17@yahoo.com

ndrbh said...

Cantek! Ni brp yer kak? Email saya nadyra17@yahoo.com

syuhada said...

hye, boleh quote kan i price utk pelamin ni, without the two big vase on the side just the small one..
my email : syuhada.azhari@gmail.com

syuhada said...

Hye, boleh tak emailkan i the quotatipn fot this pelamin tp without the two big vase sebelah. just the small vase je.
Thank you

Wiwin said...

For the price click the link below.. TQ

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000204459573#!/photo.php?fbid=185385031478970&set=a.158851950798945.49023.100000224230028&type=1&theater